Diana fra Dagplejeoasen havde brug for 16 stk. hagesmække, 10 stk. risposer og 1 stk. uro.

Jeg har længe syet ting til børn og bolig, ja i det hele taget været kreativ. At kunne kombinere dette med mit grafiske firma, er noget der gør mig virkelig glad. Så da Diana, som jeg har lavet både logo, hjemmeside, Facebook, skilte og visitkort til, spurgte om det var noget jeg kunne, sagde jeg straks ja.

Hagesmækkende er syet i tekstilvoksdug på forsiden, så de kan tørres af. På bagsiden er der blødt bomuld. De kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Risposerne er fyldt med grødris, og skal bruges til at stimulere børnenes motorik i dagplejen. Uroen hænger og pynter over puslepladsen.

Hvis du har et kreativt projekt du mener jeg kan løse, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg gør altid mit allerbedste for at produkterne bliver så personlige som muligt i form og farve.