STARTPAKKE TIL DIN PRIVATE PASNINGSORDNING

 • Design af logo
  eller redesign af dit nuværende logo

 • Facebook side
  Design af cover- og profilbillede til eksisterende side
  samt opdatering af oplysninger

 • Hjemmeside i WordPress
  Oprettelse, køb af tema og backup, design af forside + 4 undersider

Kr. 8.995,- + moms

Tilvalg
Jeg tilbyder desuden:

 • Design af tryksager
  Visitkort, flyers, foldere m.m.

 • Skilte
  Til husmur, postkasse, cykel, barnevogn og klapvogn.

 • Kreative opgaver
  Hjemmesyede hagesmække, risposer, uro’er og meget mere.

Den 1. juli 2018 blev det vedtaget ved lov, at private dagplejere, ikke mere må bruge ordet “dagpleje”. I stedet skal man bruge ordet “privat pasningsordning”. Det har betydet en omlægning af logo, hjemmeside, Facebook side, skilte m.m. for rigtige mange private pasningsordninger.

Jeg tilbyder en pakke til jer, der står i denne situation. Pakken består af følgende:

Logodesign
Jeg designer et nyt logo til dig, eller redesigner dit eksisterende logo. Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker om form og farve.
Logoet kan derefter bruges på din hjemmeside og Facebook side.

Facebook side
Du har måske allerede en Facebook side, men jeg designer et nyt cover- og profilbillede, der matcher dit logo og hjemmeside. Jeg opdaterer desuden dine oplysninger på Facebook. Hvis du ikke har en Facebookside, kan jeg hjælpe med at oprette en til dig, mod et tillæg.

Hjemmeside i WordPress
Din nye hjemmeside laves i WordPress. Jeg sørger for oprettelse på eksisterende domænenavn og webhotel. Med i prisen er desuden køb af tema, backup plugin og oprettelse af forside og 4 undersider. Flere sider kan tilkøbes.

Jeg kan selvfølgelig også skræddersy en pakke til dig, ud fra dine ønsker.

Kontakt mig her, og lad os tale om dine ønsker

Æblemoster har allerede hjulpet flere private pasningsordninger, bl.a. Diana fra Spilopoasen i Slagelse – www.spilopoasen.dk

Æblemoster v / Line Andersen kan varmt anbefales. Hun er simpelthen så dygtig, super kreativ og kompetent indenfor så mange områder.

Hun har hjulpet mig rigtig godt i gang med min private pasningsordning, Spilopoasen, hvad angår en super flot hjemmeside, som er meget brugervenlig og overskuelig. Ligesom hun har lavet et skønt logo, som passer perfekt til Spilopoasen, og løbende har hjulpet mig med Spilopoasens FB-side.

Æblemoster (Line) har endvidere syet hagesmække, risposer og lavet nogle skønne uroer til Spilopoasen.

Æblemoster kan bare lidt af det hele. Hun har været en helt fantastisk sparringspartner for mig i Spilopoasen.

Diana Hansen, Spilopoasen