Line har hjulpet os med re-design af vores hjemmeside, lavet nyt logo og brandmanual. Hun har været en professionel sparringspartner gennem forløbet, og har forstået vores forretning, og satte sig ind i vores ønsker og behov.

Line er meget ide-skabende og kommer med konstruktive ideer til justeringer, informerer om processen og overholder deadlines. Hjemmesiden er lavet i et design, der nem for os at redigere i, hvilket gør, vi selv kan lave de nødvendige rettelser.

Vi har været superglade for vores samarbejde med Line.

Stig Knudsen, byknudsen.dk

5 stjerner med pil opad.

Jeg skulle have lavet et logo og en hjemmeside. Line var meget hurtig til at forstå, hvilke budskab logoet skulle symbolisere. Hun har en evne til, at sætte en ikke kreativ hjerne igang, så den bliver kreativ – og derved opstår der et super godt teamwork.

Jeg havde et ønske om billeder og farver på min hjemmesiden. Ved første gennemgang af logo og hjemmeside var det spot on.

Jeg kan varmt anbefale Line til andre.

Anette Fremming, Fremming - Klinik for metakognitiv terapi

Fordi vi selv er en lille virksomhed var det en prioritet for os finde en uafhængig grafisk designer til at skabe vores nye hjemmeside. Så da en indehaver af en biodynamisk mikrofarm anbefalede os at konsultere Line, gjorde vi det. And she had us at hallo! Efter flere år at være stresset over en udtjent hjemmeside, som vi slet ikke orkede at tage os af, gjorde Line det fra første samtale let for os at overskue processen frem til den flotte hjemmeside, vi nu har fået.

Som en gadeplansindsats for socialt udsatte i det indre København havde vi nogle ønsker til hjemmesidens udtryk og tekster, hvilket Line har formidlet på allerfineste vis – og endda superhurtigt og med solid service undervejs. Vi har hertil købt en klippekortsordning hos Line til kommende småopgaver på hjemmesiden, hvilket passer perfekt til en lille virksomhed som vores i både pris og servicebehov.

Vi har således både fået løst en opgave, der længe havde tynget os, en flot hjemmeside, dejlig service og tryghed i det fremadrettede vedligehold. Vi giver Line de allervarmeste anbefalinger.

Anna Bylov Kristensen, Backup Cph

Tak til æblemoster for den super flotte hjemmeside der er blevet lavet til mig. Æblemoster lytter og forstår behovet. Kan helt klart anbefale æblemoster.

Linda Schou, Natur-loppen

Æblemoster Line er simpelhen så dygtig. God til at lytte og skabe præcis det man ønsker.

Sandie Rosfeldt, Beauty Sense

Æblemoster v/Line Andersen kan varmt anbefales. Hun er simpelthen så dygtig, super kreativ og kompetent indenfor så mange områder.

Hun har hjulpet mig rigtig godt i gang med min private pasningsordning, Spilopoasen, hvad angår en super flot hjemmeside, som er meget brugervenlig og overskuelig. Ligesom hun har lavet et skønt logo, som passer perfekt til Spilopoasen, og løbende har hjulpet mig med Spilopoasens FB-side.

Æblemoster (Line) har endvidere syet hagesmække, risposer, lavet nogle skønne uroer til Spilopoasen, og vi har nu også talt om, at hun skal male nogle sten hertil.

Æblemoster kan bare lidt af det hele og har været en helt fantastisk sparringspartner for mig i Spilopoasen.

Diana Hansen, Spilopoasen

Æblemoster har lyttet til mine behov og kommet med geniale løsninger til min hjemmeside. Der sans for detaljer og helheden i resultatet. Æblemoster får mine varmeste anbefalinger.

Camille Kofoed, Obliss

Super flot resultat og skøn at samarbejde med så vi fik 100% det ønskede resultat og et helt nyt look til vores pasnings ordning. Selv os uden nogen kunne på computer kan finde rundt og styre vores hjemmeside og Facebook. Og er der nogen problemer er Line hurtigt og frisk med et svar.

Charlotte Jægerfelt , Bamses Børnehus

Line er super dygtig og en kanon kreativ pige , har brugt hende flere gange.

Pia Bjerring, Striglen & Børsten

Professionel og smilende behandling både som kunde og samarbejdspartner! Magiske grafiske hænder.

Maiken Bering Larsen, Wrapping & Reklame

Nyhedsbrev fra Æblemoster

TIlmeld dig for at modtage fantastisk indhold til din indbakke, hver eneste måned.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.