Tak til æblemoster for den super flotte hjemmeside der er blevet lavet til mig. Æblemoster lytter og forstår behovet. Kan helt klart anbefale æblemoster.

Linda Schou, Natur-loppen

Æblemoster v/Line Andersen kan varmt anbefales. Hun er simpelthen så dygtig, super kreativ og kompetent indenfor så mange områder.

Hun har hjulpet mig rigtig godt i gang med min private pasningsordning, Spilopoasen, hvad angår en super flot hjemmeside, som er meget brugervenlig og overskuelig. Ligesom hun har lavet et skønt logo, som passer perfekt til Spilopoasen, og løbende har hjulpet mig med Spilopoasens FB-side.

Æblemoster (Line) har endvidere syet hagesmække, risposer, lavet nogle skønne uroer til Spilopoasen, og vi har nu også talt om, at hun skal male nogle sten hertil.

Æblemoster kan bare lidt af det hele og har været en helt fantastisk sparringspartner for mig i Spilopoasen.

Diana Hansen, Spilopoasen

Æblemoster Line er simpelhen så dygtig. God til at lytte og skabe præcis det man ønsker.

Sandie Rosfeldt, Beauty Sense

Æblemoster har lyttet til mine behov og kommet med geniale løsninger til min hjemmeside. Der sans for detaljer og helheden i resultatet. Æblemoster får mine varmeste anbefalinger.

Camille Kofoed, Obliss

Super flot resultat og skøn at samarbejde med så vi fik 100% det ønskede resultat og et helt nyt look til vores pasnings ordning. Selv os uden nogen kunne på computer kan finde rundt og styre vores hjemmeside og Facebook. Og er der nogen problemer er Line hurtigt og frisk med et svar.

Charlotte Jægerfelt , Bamses Børnehus

Line er super dygtig og en kanon kreativ pige , har brugt hende flere gange.

Pia Bjerring, Striglen & Børsten

Professionel og smilende behandling både som kunde og samarbejdspartner! Magiske grafiske hænder.

Maiken Bering Larsen, Wrapping & Reklame