Alt dette får du i Iværksætterpakken

Alt dette får du i Iværksætterpakken

Kr. 19.995,- + moms

Bemærk! Jeg kan altid sammensætte en pakke, der passer til netop DIG. Det kan være at du kun har brug for en lille hjemmeside, har et logo i forvejen eller andet. Kontakt mig, så finder vi den bedste løsning til din virksomhed.

1. Afklaringsmøde

Kaffekoppen findes frem til et møde enten fysisk hos dig eller mig, eller via Teams. Her tager vi, uforpligtende, en snak om dine drømme og hvilke ønsker du har til din virksomheds visuelle udtryk. Det er også her at vi mærker efter, om vi er et match til et fremtidigt samarbejde.

2. Designproces

Yaiii, nu kommer vi til alt det sjove og det jeg elsker. Du har sagt ja til, at jeg skal hjælpe dig med dine opgaver og designprocessen går i gang. Undervejs sparrer jeg med dig, så vi kommer frem til netop det, der føles godt for dig og din virksomhed.

3. Fejring af opgaven

Hurra, det skal fejres! Vi nåede i mål med opgaverne og din virksomhed er klar til at stråle. Du får tilsendt alt nødvendigt og aftalt materiale. Og så håber jeg, at vi fremover skal arbejde sammen, i takt med at din virksomhed udvikler sig.